Ons laboratorium

Sinds 20 jaar is het Waalse laboratorium van Equi-Nutri gevestigd in Arlon. Het laboratorium biedt gezondheidsproducten met respect voor de consument.

Equi-Nutri ontwikkelt en produceert voedingssupplementen van de beste kwaliteit. We geven de voorkeur aan werkelijk effectieve doseringen in naleving van de van kracht zijnde wetgeving.

Al onze formules worden regelmatig herzien en bevatten de gegevens van de nieuwste wetenschappelijke publicaties.

Onze benadering stoelt eveneens op een goede samenwerking met onze leveranciers van grondstoffen. Dit wordt vertaald in concrete handelingen zoals het instellen van de “Richtlijn voor plukkers” waardoor we de traceerbaarheid en botanische identificatie kunnen garanderen van de knoppen die worden gebruikt in de gemmotherapie of doordat we de voorkeur geven aan lokale producenten als dit mogelijk is.

Al onze keuzes worden geregeerd doordat we de biologische beschikbaarheid willen garanderen. Een ethische en verantwoorde benadering waardoor we worden erkend door vele voorschrijvers en worden gewaardeerd door onze klanten.

Deze zorg voor kwaliteit en prestaties, in dienst van de gezondheid, is een van de basiswaarden van het Equi-Nutri team.

Labels & garantie